دسته بندی | ژنتیک |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 246 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
SCP
پروتئین تک یاخته به توده سلولی میکروبی اطلاق میشود که به عنوان ماده غذایی و یا افزودنی خوراک دام مورد استفاده قرار میگیرد.در این زمینه هم پروتئین سلولی استخراج شده و هم کل مواد سلولی ممکن است پروتئین تک یاخته نامیده شوند.
حیوانات و گیاهان منبع عمده غذایی را تشکیل میدهند اما میکروارگانیسمها نیز در مقادیر کم به صورت محصولاتی چون پنیر و سرکه و قارچهای خوراکی مصرف میشوند.
با توجه به ذخایر ناکافی مواد غذایی در دنیا و مقدار بالای پروتئین سلولهای میکروبی استفاده از توده سلولی تولید شده در فرمانتور یک مکمل ایده آل برای ذخایر متداول مواد غذایی (منابع گیاهی و حیوانی) خواهد بود.
SCP به علت دارا بودن مقدار زیادی:
پروتئین -ویتامین -چربی -تمام اسید های آمینه ضروری
از ارزش غذایی بالایی برخوردار است .با این حال در بسیاری از کشورها موانع فیزیولوژیک زیادی بر سر راه استفاده از M.Oبه عنوان یک منبع غذایی وجود دارد.
در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید
دسته بندی | پزشکی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 9011 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 24 |
ویژگی های سلول های سرطانی
سلول های سرطانی نیاز به حفظ دائمی سیگنال های تکثیری دارند
سلول های سرطانی از ماشین سرکوب گر رشد فرار می کنند
در برابر آپاپتوز مقاومت می کنند
نا میرا می شوند و فرایند پیری در آنها به حداقل می رسد
در آنها پدیده رگ زایی صورت می گیردیعنی رگ های خونی جدید در توده توموری شکل می گیرند
متاستاز رخ می دهد
برنامه ریزی مجدد متابولیسم انرژی
فرار از تخریب توسط سیستم ایمنی
خصوصیات پدیده EMT
از دست رفتن بیان E-cadherin ناپایداری فیلامنت های اکتین در سلول های پیرامونی تغییر رشته های حد واسط از کراتین به ویمنتین
در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید
دسته بندی | علوم پزشکی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 21 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 4 |
داستان ویتامین ها
تاریخچه کشف ویتامین ها و شناخت هرچه بیشتر آنها
ویتامین ها تاریخچه ای طولانی دارند .در دوران باستان و پس از آن که انسان ها در یک جا ساکن شدند و کشاورزی را آغاز کردند،دریافتند که غذاهای گوناگون بر سلامتی انسان اثر می گذارد.سومری ها که در بخشی از عراق کنونی زندگی می کردند،نخستین کسانی بودند که دریافتند غذاها در حفظ سلامتی انسان مؤثراند،درباره این مطلب در بابل به طور گسترده ای پژوهش کرده و حاصل این پژوهش ها را روی لوح های گلی ثبت نموده بودند .متأسفانه بیشتر این لوح ها بر اثر مرور زمان از بین رفته یا کشف نشده است .کشفیات باستان شناسانی که در مصر کاوش کرده اند ،نشان می دهد که پزشکان مصری برای بهتر شدن حس بینایی در شب به بیماران خود، خوردن غذاهایی خاص را تجویز می کردند .بنابراین ،علم تغذیه از قرن ها پیش متولد
ادامه پژوهش ها
در سال 1913،دو دانشمند به نام های «لافایت مندل»و «توماس اسبورن»از دانشگاه یل در امریکا دریافتند که وجود عنصری در کره به رشد موش های آزمایشگاهی کمک می کند .این ماده ویتامین Aاست که درچربی حل می شود .این دو دانشمند این ویتامین را ویتامین (A)نامیدند؛چون اولین ویتامینی بود که کشف می شد.ویتامین ها را با حروف انگلیسی مشخص کردند
شیر علیه نرمی استخوان
در سال 1922،آن چه امروز ویتامین Dمی نامیم به وسیله «ادوارد ملان بی»کشف شد و غنی کردن شیر با این ویتامین در امریکا تأثیر مهمی در مبارزه و پیشگیری از نرمی استخوان در کودکان داشت .نرمی استخوان بیماری مربوط به استخوان هاست که در کودکان دیده می شود و بیشتر پاها را درگیر می کند.
ویتامین E
در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید