دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق

دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق,پاورپوینت, دانلود پرسشنامه ,فصل دوم پایان نامه,کارشناسی ارشد, تحقیق آماده, دانلود طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق

دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق,پاورپوینت, دانلود پرسشنامه ,فصل دوم پایان نامه,کارشناسی ارشد, تحقیق آماده, دانلود طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت کارآفرینی در ایران و جایگاه کارآفرینی در جامعه ما

پاورپوینت کارآفرینی در ایران و جایگاه کارآفرینی در جامعه ما

دانلود پاورپوینت کارآفرینی در ایران و جایگاه کارآفرینی در جامعه ما در 46 اسلاید با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات46
حجم302/810 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت کارآفرینی در ایران و جایگاه کارآفرینی در جامعه ما جهت رشته مدیریت در قالب 46 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

مفهوم کار آفرینی

واژه «کارآفرینی» واژهای است نو، که از کلمه اش نمیتوان به مفهوم واقعی آن دست یافت.این واژه معادل Entrepreneurshipدر زبان انگلیسی است و ریشه آن از زبان فرانسوی گرفته شده است. به عبارت  دیگر هنوزدر فارسی معادل دقیقی برای انتقال «مفهوم» کارآفرینی وجود ندارد و اغلب واژه کارآفرینی شنونده ناآشنا به آن را به اشتباه می اندازد. اما بین استادان دانشگاهها، دانشجویان رشته های اقتصاد، مدیریت و برخی محافل علمی این واژه تا حدودی مصطلح شده است. به طور کلی «کارآفرینی» از ابتدای خلقت بشر و همراه با او در تمام شئون زندگی حضور داشته و مبنای تحولات وپیشرفتهای بشری بوده است. لیکن تعاریف زیاد و متنوعی از آن شده است. با این همه، مفهوم و ماهیت اصلی کارآفرینی هنوزشناخته شده نیست و نمیتوان تعریف استاندارد و جامع و مانعی از آن به دست داد. مفهوم و ایده کارآفرینی، مفهومی جدید و متعلق به عصر حاضر نمیباشد. این مفهوم از قبل از قرون وسطی مطرح بوده که در طول زمان دچار تحولاتی نیز شده است. به طور خلاصه، کارآفرین سازمان   دهنده و فعال کننده یک واحد اقتصادی (یاغیر اقتصادی) و کسب و کار به منظور دستیابی به سود (دستاوردهای) شخصی (یا اجتماعی) است.

 

 

فهرست مطالب :

مفهوم کار آفرینی

کارآفرین چه ویژگیهایی دارد ؟
استفاده از نهایت بهره وری

نیاز به پیشرفت دائمی

خلاقیت ونوآوری درافرادو سازمانها

جایگاه کارآفرینی در جامعه ما

شکل گیری کارآفرینی اجتماعی

و....


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

دانلود پاورپوینت کشورهای فقیر و غنی و مشکلات کشورهای در حال توسعه

پاورپوینت کشورهای فقیر و غنی و مشکلات کشورهای در حال توسعه

دانلود پاورپوینت کشورهای فقیر و غنی و مشکلات کشورهای در حال توسعه در 16 اسلاید با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات16
حجم89/74 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت کشورهای فقیر و غنی و مشکلات کشورهای در حال توسعه جهت رشته مدیریت در قالب 16 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

طرز تفکر ابداع کنندگان اصطلاح ”کشورهای فقیر و غنی“ اینطور بود که کشورها به دو گروه تقسیم می شوند :

در یک طرف گروه کشورهای فقیر با درآمد کم; فاقد ثروتهای طبیعی و امکانات مادی در سوی دیگر کشورهای غنی با درآمد زیاد
اما در حقیقت بسیاری از کشورهایی که فقیر شناخته شده در اصل جزو ثروتمندترین نقاط و سرزمین های جهان هستند.
بر عکس کشورهایی که غنی شناخته شده اند فاقد ثروتهای زیر زمینی و مواد خام هستند و در موارد زیادی نیز برای تامین مواد اولیه صنایع خود شدیدا به منابع کشورهای به اصطلاح فقیر وابسته اند.
در حقیقت ثروت کشورهای غنی از طریق خرید ارزان مواد خام و تبدیل آن به کالای گران قیمت انباشته شده است.

 

 

فهرست مطالب :
اصطلاح کشورهای فقیر و غنی
اصطلاح کشورهای در حال توسعه
مشکلات کشورهای در حال توسعه :
بیگانگی از کار
عوامل موثر بر آن:
اصطلاح کشورهای جهان سوم
دلایل عقب ماندگی کشورهای جهان سوم از صنعتی شدن :
انواع کمکهای همه جانبه به کشورهای جهان سوم
و...


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

دانلود پاورپوینت تغذیه و دیابت و اهداف تغذیه درمانی در دیابت ملیتوس

پاورپوینت تغذیه و دیابت و اهداف تغذیه درمانی در دیابت ملیتوس

دانلود پاورپوینت تغذیه و دیابت و اهداف تغذیه درمانی در دیابت ملیتوس در 13 اسلاید با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات13
حجم410/564 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت تغذیه و دیابت و اهداف تغذیه درمانی در دیابت ملیتوس جهت رشته مدیریت در قالب 13 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

پیشنهادات

پیشنهاد می شود در تنظیم برنامه غذایی بیماران دیابتی موارد زیر رعایت شود:
از مواد غذایی با نمایه گلیسمی پایین مانند انواع حبوبات و نان های سنتی استفاده شود.
مواد غذایی با نمایه گلیسمی بالا مانند سیب زمینی آب پز، هویچ، باقلا سبز بدون پوست کمتر مورد استفاده قرار گیرند.
حبوبات علاوه بر نمایه گلیسمی پایین حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر غذایی هستند بنابراین بهتر است به میزان بیشتر مصرف شوند.
از مصرف نان های حجیم و برشته کردن آنها خودداری شود.
ماکارونی را فقط در آب جوشانده و پس از صاف کردن صرف شود.
استفاده از توت خشک، کشمش سبز، کشمش قرمز و خرمای زرد زاهدی به مقدار کم با چای مناسب تر از خرمای مضافتی بم است.
از مصرف سیب زمینی و هویچ پخته، بصورت پوره خودداری شود.

 

 


فهرست مطالب :
اهداف تغذیه درمانی در دیابت ملیتوس
هرم مواد غذایی
گروه نان و غلات و مواد نشاسته ای
گروه میوه ها
گروه شیر
گروه چربیها و روغن ها
راهنمای مواد غذایی غیر مجاز در افراد دیابتی 
مواد غذایی با نمایه گلیسمی بالا (بیشتر یا مساوی 70)
و...


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"