ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی در 40 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
تعداد صفحات | 40 |
حجم | 0 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | مهندسی کشاورزی |
پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی در 40 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
فهرست مطالب
مقدمه و تاریخچه
تعاریف و مفاهیم بسته بندی
ویژگیهای بسته بندی فرآورده های لبنی
ضرورت استفاده از بسته بندی های غیر قابل عبور به نور برای فرآورده های شیری
شیر منبع ویتامین ها
تاثیر نور
چند توصیه زیر برای ابقای ویتامین های موجود در شیر
بسته بندی اسپتیک
سیستم اسپتیک
مزایای بسته بندی اسپتیک
معایب بسته بندی اسپتیک
بسته بندی شیر و فراوردهای آن
مزه پختگی درشیر
تغییرات اکسید اسیونی در شیر
مزایای شیر استریلیزهUHT
تر کیب مواد اولیه شیر استریلیزهUHT
بسته بندی شیر پاستوریزه
مواد اولیه بسته بندی قابل استفاده در شیر کندانسه
بسته بندی کره
فویل آلومینیوم لامینه شده در بسته بندی کره
بسته بندی بستنی
بسته بندی شیر خشک و غذای کودک
بسته بندی فرآورده های لبنی تخمیری نیمه جامد
دو روش عمده برای ساخت قوطی های پلاستیکی
پنیر خامه ای و بی نمک
خامه ترش
بسته بندی و انبار داری
پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در 46 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
تعداد صفحات | 46 |
حجم | 0 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | مهندسی کشاورزی |
پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در 46 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه
معرفی اتمسفر اصلاح شده MAP
مزایای بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده
مقایسه ماندگاری ها
چگونگی استفاده از روش MAP
گوشت قرمز
گوشت خام مرغ و ماکیان
غذاهای آماده
محصولات گوشتی پخته و فرآوری شده
بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده
بازارپسندی محصول
استفاده از MAP برای محصولات تازه
فیلم هایی با سوراخ ها وحفره های ریز
عوامل ضد مه
تجهیزات و دستگاه ها
برخی از مزایای 2N
MAPچیست
استفاده از MAP برای محصولات تازه
تکنولوژی های جدید تری جهت ارتقا در این صنعت
چگونگی استفاده از روش MAP
ماشینهای مختلف برای بسته بندی
پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت در 23 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
تعداد صفحات | 23 |
حجم | 0 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | مهندسی کشاورزی |
پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت در 23 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
فهرست مطالب
گوشت
پروار بندی
کشتار گاه
واحد بسته بندی
تبدیل مازاد
واحد ذهتابی
کارگاه سالامبورسازی
مراحل بسته بندی گوشت
دستگاه استخوان گیری حلزونی
دستگاه استخوان گیری پیستونی
دستگاه های بسته بندی شیرینگ پک و وکیوم
دستگاه پر کردن فرآورده های گوشتی