دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق

دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق,پاورپوینت, دانلود پرسشنامه ,فصل دوم پایان نامه,کارشناسی ارشد, تحقیق آماده, دانلود طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق

دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق,پاورپوینت, دانلود پرسشنامه ,فصل دوم پایان نامه,کارشناسی ارشد, تحقیق آماده, دانلود طرح توجیهی, مقاله

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

مکانیسم عمل ریگورمورتیسمی به صورت زیر است در ابتدا میزان ATP از طریق واکنش های هوازی کاهش می یابد و در مقابل ATP به صورت بی هوازی سنتز می شود از طرفی گلیکوژن تجزیه شده و تبدیل به اسید پیروپک می گردد پس از آن اسید پیروپک به اسید لاکتیک تبدیل می شود که بعلت عدم جریان خون و تجمع اسید میزان pH کاهش می یابد کاهش pH باعث غیر فعال شدن پروتئین تنظیم کنند
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3261 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45
پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

چگونگی تبدیل عضله به گوشت

مهمترین تغییرات بعد از کشتار

1-) قطع جریان خون

الف) تبادل حرارت

ب) اکسیژن به بافت نمی رسد

ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم

د)زمانی که جریان خون قطع می شود

متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.

2-) همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این pH به 5/6 – 5/8
می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی pH حدود 5/5 کاهش می یابد.
در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود.

به چنین حالتی DFD ( Dark-Firm- Dry) گویند در صورتی که بعد از کشتار دچار کاهش سریعpH شویم در این حالت گوشت دچار PSE(Pale – Soft – Exadation) شده است که در این حالت دارای رنگ پریده بافتی نرم و سطحی آبدار است این دو حالت شرایط نرمال نیستند.

گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)

در این نوع گوشت ها که بیشتر در مورد دام هایی که دچار استرس و تحریک عصبی شده اند یا دچار بیماری بوده و یا در دماهای بالا نگهداری شده اند اتفاق می افتد ذخایر گلیکوژنی در این دامها مصرف شده و در هنگام کشتار دام بعلت اختلال در ذخایر گلیکوژنی تغییرات مربوط به جمود نعشی و کاهش pH دچار اختلال شده و pH در حد بالایی باقی می ماند بنابراین در این دام ها عمل گلیکولیز و تجزیه گلیکوژن قبل از کشتار انجام شده اسید لاکتیک و اسید پروبیوتیک توسط جریان خون در هنگام کشتار دفع می شود در نتیجه گوشت دارای بافت خشک , سفت وتیره است.خاصیت نگهداری آنها بعلت pH بالا و پایین است و بدلیل بافت سفت آنها مواد عمل آورنده براحتی در بافت نفوذ میکند پس در فرآورده های گوشتی کمتر استفاده می شود .

گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح)


 در صورتی که در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل های سایت مشکلی داشتید از طریق تلگرام با شماره 

۰۹۲۱۴۰۸۷۳۳۶

به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین در ارتباط باشید

 

پاورپوینت جایگزینی الکلها با سوختهای فسیلی

وقتی سوختهای فسیلی با ترکیب هیدروکربورهای مختلف بطور کامل می سوزد یعنی با اکسیژن موجود در هوا ترکیب می شود، تولید دی اکسید کربن و آب می کند حال اگر عمل سوختن کامل نباشد، بجای مقداری از دی اکسید کربن CO2)، منواکسید کربن CO )تولید می شود که ماده ای بسیار سمی است همچنین برخی از اتمهای کربن موجود در ترکیبات سوخت به صورت نسوخته و ذرات جامد کربن روی هم
دسته بندی نفت و پتروشیمی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3175 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 39
پاورپوینت جایگزینی الکلها با سوختهای فسیلی

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

عناوین و فهرست مطالب

مقدمه

سوختهای الکلی – متانول - اتانول

گاز طبیعی

- گاز طبیعی فشرده)CNG)

- گاز طبیعی مایع)LNG)

گاز مایع)LPG)

سوختهای سری P

مقدمه:
تا کنون مهمترین و معمول ترین سوخت جهت استفاده در سرویس های حمل و نقل، در بسیاری از کشورهای دنیا بنزین و گازوئیل بوده است. اتومبیل هایی که سوخت بنزین یا گازوئیل مصرف می کنند موجب انتشار مواد مضر و آلاینده با ترکیبات شیمیایی پیچیده می شوند که بنوبه خود، سبب تولید اوزون در سطح جو زمین می شوند. با آنکه تمهیدات مختلف جهت کاهش آلودگی اعم از برنامه های معاینه فنی خودورها یا نصب سیستم های کنترل انتشار آلاینده در اگزوز خودروها در کشورهای پیشرفته بکار گرفته شده، لیکن این برنامه ها در شهرهای بزرگ مسئله تولید اوزون و سایر آلاینده ها را به حد کافی کاهش نداده است.

وقتی سوختهای فسیلی با ترکیب هیدروکربورهای مختلف بطور کامل می سوزد یعنی با اکسیژن موجود در هوا ترکیب می شود، تولید دی اکسید کربن و آب می کند. حال اگر عمل سوختن کامل نباشد، بجای مقداری از دی اکسید کربن CO2)، منواکسید کربن CO )تولید می شود که ماده ای بسیار سمی است. همچنین برخی از اتمهای کربن موجود در ترکیبات سوخت به صورت نسوخته و ذرات جامد کربن روی هم انباشته شده، همراه هیدروکربورهای نسوخته از اگزوز اتومبیل ها به صورت دوده خارج می شود. هیدروکربورهای نسوخته نیز بهمراه مقادیری از سوخت که پیش از ورود به موتور تبخیر شده و به هوا منتشر می شود در مجاورت نور خورشید با ترکیبات اکسیدهای نیتروژن حاصل از عمل احتراق در موتور، ترکیب شده و تولید اوزون می کند. اوزون اگرچه در لایه استراتوسفر مانع از عبور نور ماورای بنفش و رسیدن آن به سمت زمین می شود لیکن در سطح زمین از مهمترین عوامل ایجاد مه دودشیمیایی(SMOG) و تولید کننده مواد سمی مضر برای سلامتی انسان محسوب می گردد.

در این راستا، سوختهای پاک دارای خواص فیزیکی و شیمیایی ذاتی هستند که آنها را پاک تر از بنزین با ساختار و ترکیبات فعلی در عمل احتراق می نماید. بطور کلی این سوختها حین احتراق، هیدروکربور (نسوخته) کمتری تولید کرده و مواد منتشره حاصل از احتراق آنها دارای فعالیت شیمیایی کمتر برای تشکیل اوزون و مواد سمی دیگر می باشند. استفاده از سوختهای جایگزین، همچنین شدت افزایش و انباشته شدن دی اکسید کربن که سبب گرم شدن زمین می شود را نیز کاهش می دهد.
البته در بنزین اصلاح ساختار یافته (Reformulated Gasoline) انتشار مواد آلاینده تا 25 درصد نسبت به بنزین موجود کاهش می یابد لیکن با توجه به وابستگی آن به منابع نفت خام، بعنوان سوخت جایگزین مطرح نمی باشد.


 در صورتی که در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل های سایت مشکلی داشتید از طریق تلگرام با شماره 

۰۹۲۱۴۰۸۷۳۳۶

به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین در ارتباط باشید

 

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز 1تهیه شربت نشاسته در این مرحله مقدار مشخصی نشاسته ذرت رابا آب مخلوط کرده تا شربت نشاسته ذرت با 8 درصد وزنی حاصل شود 2تعدیل درجه حرارت شربت(گرم کردن شربت)40 دقیقه 3مرحله هیدرولیز آنزیماتیکی
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3029 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 20
پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

عنوان:

1.دلایل استفاده از روش های آنزیمی

2.آنزیم ها ومنابع آن

3.تولید اسیدی –آنزیمی شربتگلوکز

4.تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز

5.خصوصیات رئولوژیکی

6.منابع نشاسته

دلایل استفاده از روش های آنزیمی

¨روش اسیدیDE=55 ¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود

امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) .

انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود .

افزایش خاکستر شربت طی خنثی سازی

نیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگی

اهمیت استفاده ازآنزیم ها در این است که واکنش های بین ملکولی رخ نداده و در نتیجه تشکیل رنگ و ایجاد مزه تلخ در اثر فراورده های تجزیه ای حاصل از گرما دیده نمی شود .فرایند نسبتاً آرام بوده

آنزیم ها ومنابع آن

گلوکوآمیلاز-پلولاناز- آمیلازßوa

آمیلاز باسیلوس سوبتیلیس-باسیلوس لیشنی فورمیس a

...

تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز

.1تهیه شربت نشاسته : در این مرحله مقدار مشخصی نشاسته ذرت رابا آب مخلوط کرده تا شربت نشاسته ذرت با 8 درصد وزنی حاصل شود. .2تعدیل درجه حرارت شربت(گرم کردن شربت):40 دقیقه .3مرحله هیدرولیز آنزیماتیکی:

آبگون کردن : استفاده از α آمیلاز باسیلوس لیشنی فورمیس

افزودن آنزیم به سوسپانسیون نشاسته 30-40%در دمای c۫100به مدت3-7

DEشربت 8-15

شیرین کردن :استفاده از مخلوطی از αآمیلاز قارچی و گلوکو آمیلاز

DE شربت حاصل 94-97

.4خالص سازی: شربت توسط زغال فعال رنگبری می شود،برای جلوگیری از واکنش های میلارد پروتئین گیری می شود و برای حذف کاتیون ها از مبدل های یونی استفاده می شود. .5 تبخیر


 در صورتی که در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل های سایت مشکلی داشتید از طریق تلگرام با شماره 

۰۹۲۱۴۰۸۷۳۳۶

به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین در ارتباط باشید