دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق

دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق,پاورپوینت, دانلود پرسشنامه ,فصل دوم پایان نامه,کارشناسی ارشد, تحقیق آماده, دانلود طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق

دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق,پاورپوینت, دانلود پرسشنامه ,فصل دوم پایان نامه,کارشناسی ارشد, تحقیق آماده, دانلود طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت عناصر ضد مغذی - بازدارنده ها

عناصر ضد مغذی بازدارنده‌های پروتئازها بازدارنده‌های پروتئینی لکتین‌ها تانن ها ساپونین‌‌ها کاناوانین بازدارنده های چربی اروسیک اسید
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1475 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40
پاورپوینت عناصر ضد مغذی - بازدارنده ها

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

مقدمه

اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک:
اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک:
70% هزینه های پرورشی مربوط به غذاست.
بسیاری از غذا ها بطور طبیعی حاوی این ترکیبات هستند.
اثرات زیان آور این ترکیبات بر رشد و کارکرد بدن حیوان
انتخاب مواد خوراکی و تعیین حد مجاز آنها جهت جیره نویسی
استفاده از مواد ضد مغذی برای منظورهای مفید
فرآوری مواد غذایی و راههای افزایش کیفیت خوراک
بازدارنده‌های پروتئازها
محدودکننده تریپسین و کیموتریپسین :
محدود کنندهای تریپسین به نامهای محدود کننده سویا (اولین بار در این منبع غذایی کشف گردید) و یا محدود کننده کنیتز (اولین کسی این ماده ضد مغذی را کشف کرد) خوانده می شوند.
در لگوم ها خصوصا سویا ، باقلا و لوبیا خام وجود دارند.
مصرف سویای خام باعث کاهش رشد در حیوان می شود که علت آن وجود عناصر ضد مغذی است که موجب اختلالاتی در هضم و جذب منابع پروتئینی می شود.
عدم تعادل در الگوی اسید های آمینه که جذب می شوند بعلت کند شدن روند آزاد سازی اسیدهای آمینه ضروری نظیر متیونین و یا دفع اسید آمینه گوگرد دار سیستئن به موجب دفع آنزیم های تریپسینوژن وکیموتریپسینوژن
بازدارنده‌های پروتئینی - لکتین‌ها
لکتین‌ها گروهی از ترکیبات گلیکوپروتئینی هستند که در بافتهای گیاهی خصوصا لگومینه یافت می شوند و توانائی به هم چسباندن گلبولهای قرمز خون جانوران مختلف را دارند.
نوع قند موجود در ترکیبات آنها بر حسب نوع لکتین متفاوت است، برای مثال قند لکتین سویا از نوع مانوز می‌باشد.
تاثیر لکتین اختصاصی بوده و قابلیت مضر بودن لکتین بستگی به نوع حیوان دارد، مثلاً لکتین موجود در نخود هر چند برای خوک مضر است؛ لیکن برای موش ضرری ندارد.
درجه سمیت لکتین‌ها متفاوت بوده و حتی بعضی از آنها مثل لکتین موجود در گوجه فرنگی اصلا سمی نمی‌باشد.


دانلود پاورپوینت ریزمغذی ها

ریزمغذی ها آهن منابع‌ غذایی‌ آهن‌ کلسیم عملکرد کلسیم در بدن ویتامین ها ویتامین‌ A ویتامین‌ D ویتامینE
دسته بندی پزشکی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3222 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 44
پاورپوینت ریزمغذی ها

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

ریزمغذی ها چه هستند؟

ریزمغذیها شامل‌ ویتامین‌ و املاح‌می‌باشند که‌ در مقایسه‌ با کربوهیدراتها،پروتئین‌ها و چربی‌ها به‌ مقادیر جزئی‌برای‌ فرآیندهای‌ متابولیکی‌ بدن‌ضروری‌ هستند. بدن انسان برای انجام فعالیت های حیاتی به مقدار اندکی ویتامین ها و املاح نیاز دارد. کمبود این مواد که به آنها ریز مغذی می گویند عوارض زیادی را برای فرد و جامعه به دنبال دارد. این مواد مغذی دارای نقش های بسیار حیاتی در بدن هستند و کمبود آنها مشکلات جدی و جبران ناپذیری را ایجاد می کند و در برخی موارد حتی به مرگ منتهی می شود.

خوشبختانه تمامی این مشکلات قابل کنترل و پیشگیری است و در صورتی که سیاست های مناسبی در سطح کلان اتخاذ شود، میتوان از عوارض آنها به طور کامل پیشگیری کرد.کشورهای توسعه یافته سال هاست ویتامین ها و مواد معدنی را به برنامه غذایی روزانه مردم وارد کرده و کمبود برخی از آنها را کنترل کنند. امروزه راهکارهای اصلی مقابله با کمبود ریز مغذی هادر دنیا شناخته شده و شامل 4 راهکار اصلی اصلاح عادات و الگوهای غذایی، مکمل یاری، غنی سازی و ارتقاء سطح بهداشت عمومی و توصیه سازمان های بین المللی از جمله سازمان جهانی بهداشت و به کارگیری همه آنها با توجه به شرایط و امکانات موجود است.

غنی سازی در اصل افزودن مواد مغذی به میزان موردنیاز به یک غذای اصلی و پایه ارزان و در دسترس تمامی جامعه است، به نحوی که با مصرف منظم آن ماده غذایی، به مرور زمان شیوع کمبود آن ماده مغذی در جامعه کاهش پیدا کند مثلا غنی سازی نمک طعام باید باعث /می شود که تقریباً همه افراد به میزان مناسبی از ید در طول روز دست پیدا کنند در کشورهای در حال توسعه غنی-سازی مواد غذایی به سرعت در حال توسعه و گسترش است. افزودن ید به نمک یکی از تجارب جهانی و مفید غنی سازی است که نتایج بسیار رضایت بخشی داشته است غنی سازی مواد غذایی با ید، آهن و ویتامین A توانسته بهره هوشی کودکان را 10 تا 15 نمره بهبود بخشد، مرگ مادران را به یک سوم برساند و مرگ نوزادان و کودکان را تا 40 درصد کاهش دهد و علاوه بر آن سبب افزایش توانایی و قدرت انجام کار شود. کمبود برخی‌ از انواع‌ریزمغذیها به‌ ویژه‌ کمبود ید،آهن‌وویتامین‌ A از مشکلات‌ شایع‌ تغذیه‌ای‌است‌.

در کشور ما نیز شواهد موجودحاکی‌ از آن‌ است‌ که‌ کمبود ید واختلالات‌ ناشی‌ از آن‌ و فقرآهن‌ وکم‌خونی‌ ناشی‌ از آن‌ مشکلات‌ عمده‌تغذیه‌ای‌ در گروههای‌ آسیب‌پذیر ازجمله‌ کودکان‌ زیر ۵ سال‌ است‌ و کمبودویتامین‌های‌ A و D در برخی‌ ازمناطق‌ کشور وجود دارد.


دانلود جزوه اندازه گیری فشار در کانالهای تهویه

جزوه-اندازه-گیری-فشار-در-کانالهای-تهویه.aspx"> جزوه اندازه گیری فشار در کانالهای تهویه

جزوه اندازه گیری فشار در کانالهای تهویه
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل pdf
حجم فایل 979 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32
<a rel=جزوه اندازه گیری فشار در کانالهای تهویه" title="جزوه اندازه گیری فشار در کانالهای تهویه" />

فروشنده فایل

کد کاربری 7218

اندازه گیری جریان هوا در کانال

چرا هوا جریان می یابد

فشار اتمسفر

اتمسفر

فشار نسبی

فشار مطلق

واحد های اندازه گیری

اینچ آب نسبی wg

فشار نسبی

اندازه گیری CFM

فشار استاتیک

فشار سرعتی

فشار کل

PT = Ps + Pv

تغییرات فشار در کانال

فشار سرعتی

فشار کل

فشار سرعتی

فشار استاتیک

افت های اصطکاکی

افت های دینامیکی

افت های دینامیکی ناشی از تغییر ابعاد کانال

افت فشار استاتیک

واحد اندازه گیری فشار در کانال های تهویه مطبوع

وسایل تعیین جریان هوا در کانال

لوله پیتو

مانومترU

مانومترشیبدار

مانومتر دستی مگنه هلیک Magne helic

مانومتر الکترونیکی

اندازه گیری مقدار جریان هوا

مساحت های مساوی

هود جریانی

اندازه گیری با استفاده لوله پیتو و مانومتر شیب دار

نصب جایگاه لوله پیتو

نصب لوله پیتو

محل نصب لوله پیتو جهت اندازه گیری

روش محاسبه fpmفوت در دقیقه و cfmفوت مکعب در دقیقه از روی فشار سرعتی PV