ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 100 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
مقدمه :
کمبود ید سلامتی انسانها را از راههای مختلف به مخاطره می اندازد .
مهمترین تاثیر منفی ید عدم رشد طبیعی مغز انسان است . بعضی از
عوارض ناشی از کمبود ید وقتی عارض شوند غیر قابل جبران میباشند اما
همه این عوارض به طور کلی و سادگی با استفاده از یکسری تکنیکها و
روشهای افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیشگیری هستند ، به طوری که
مسئولین بهداشت و سلامتی و سازمانهای بین المللی به طور فزاینده ای
تشخیص داده اند که پیشگیری عوارض ناشی از کمبود ید یک هدف قابل
حصول میباشد که منافع زیادی برای مردم جهان دارد.
همکاری در فروش با پورسانت بالا