فروشگاه دست دوز

خرید گوشی موبایل ,کفش ورزشی, ساعت مچی , مد و پوشاک , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق,پاورپوینت, دانلود پرسشنامه ,فصل دوم پایان نامه,کارشناسی ارشد, تحقیق آماده, دانلود طرح توجیهی, مقاله

فروشگاه دست دوز

خرید گوشی موبایل ,کفش ورزشی, ساعت مچی , مد و پوشاک , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق,پاورپوینت, دانلود پرسشنامه ,فصل دوم پایان نامه,کارشناسی ارشد, تحقیق آماده, دانلود طرح توجیهی, مقاله

دانلود تحقیق اثرات ورزش بر عملکرد قلب و عروق

دانلود تحقیق اثرات ورزش بر عملکرد قلب و عروق

در هنگام ورزش همراه با سمومی که از طریق عرق کردن از بدن دفع می شوند ، پلیدیها و زشتی ها جای خود را به نشاط ، طراوت و انسانیت خواهند داد و یک روح آزاد پرورش خواهد یافت در نتیجه جسم و روح سالم حاصل می شود می خواهیم در این مقاله به اثرات ورزش بر قلب و جریان خون بپردازیم
دسته بندی تربیت بدنی
فرمت فایل doc
حجم فایل 98 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
<a target=دانلود تحقیق اثرات ورزش بر عملکرد قلب و عروق" title="دانلود تحقیق اثرات ورزش بر عملکرد قلب و عروق" />

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

فهرست مطالب

عنوان

فهرست مطالب......................................................... 01

پیشگفتار................................................................ 02

مقدمه..................................................................... 02

ورزش و ذخیره قلبی................................................. 04

واکنش قلب و عروق به ورزش .................................... 05

قلب ورزشی............................................................ 06

فیزیولوژی قلب ورزشی............................................. 06

جنبه های پزشکی...................................................... 07

تاثیر فعالیت های فیزیکی بر بیماریهای قلبی..................... 08

فواید ورزش در زمینه حفاظت از قلب ........................... 09

رهنمود های کلی برای افراد در خطر بیماری قلبی............ 12

منابع ..................................................................... 14

اثرات ورزش بر قلب و عروق

پیشگفتار

نشاط ورزشی یک نشاط پایداراست و روز بروز سلامتی و نیروی فرد را افزایش می دهد.. در سایه ورزش افراد اجتماع ، افرادی منطقی، منضبط ، با اخلاق و با گذشت خواهند شد. در هنگام ورزش همراه با سمومی که از طریق عرق کردن از بدن دفع می شوند ، پلیدیها و زشتی ها جای خود را به نشاط ، طراوت و انسانیت خواهند داد و یک روح آزاد پرورش خواهد یافت در نتیجه جسم و روح سالم حاصل می شود . می خواهیم در این مقاله به اثرات ورزش بر قلب و جریان خون بپردازیم.

مقدمه

قلب ، مانند تمام ماهیچه ها ، در نتیجه انجام ورزش قوی تر و بزرگتر می شود در نتیجه با هر ضربه خون بیشتری را می تواند به بدن پمپ کند و سطح حداکثر خود را با فشار کمتری حفظ کند. همچنین سرعت ضربان قلب در حال استراحت افرادی که ورزش می کنند آهسته است چون تلاش کمتری برای پمپ کردن خون لازم است.

عدم تحرک یکی از چهار عامل خطر عمده برای ابتلا به بیماری عروق کرونری در کنار سیگار کشیدن ، کلسترول نامناسب و فشار خون بالا قرار دارد.در هر صورت ، ورزش به بهبود سلامت قلب در افراد مبتلا به انواع مختلفی از بیماری قلبی کمک می کند و حتی می تواند برخی عوامل خطر ساز نظیر برخی اثرات سیگار کشیدن را معکوس سازد.

افرادی که اغلب اوقات و با شدت ورزش می کنند ، کمترین احتمال خطر بیماری قلبی را دارند ، اما هر نوع ورزشی مفید است. مطالعات همواره دریافته اند که ورزش سبک تا معتدل حتی در افراد مبتلا به بیماری قلبی مفید هم هست .

تمرینات ورزشی به خصوص تمرینات هوازی باعث می‌شود که میزان انقباض و انعطاف‌پذیری عضلات قلب و حجم حفره‌های بطنی به خصوص بطن چپ (حجیم شدن قلب) افزایش یابد و در نتیجه آن حجم ضربه‌ای قلب افزایش یافته و با پمپاژ بهتر، خون بیشتری با سرعت زیاد انتقال می‌دهد؛ که به بهبود سیستم گردش خون و کاهش فشار خون می‌انجامد.

در هنگام ورزش کردن، شریان‌ها به طور عرضی گشاد ومنبسط گردیده و اکسیژن بیشتری وارد خون می‌شود و در نتیجه فشار خون کاهش یافته و قلب خون بیشتری برای تولید حرارت و انرژی لازم به سایر نقاط بدن می‌رساند. ورزش همچنین، موجب نظم و کاهش ضربان قلب، افزایش تعداد و حجم متیوکندری‌ها، افزایش شبکه مویرگی، بالا رفتن هموگلوبین خون، افزایش تولید سلول‌های قرمز خون در بافت‌های لنفاوی استخوان، سرعت تبادلی بین پلاسمای خون و مایع بین سلولی و کاهش تولید اسید لاکتیک می‌گردد. اسید لاکتیک محصول تجزیه شده‌ای از کربوهیدرات (گلوکز و گلیکوژن) می‌باشد که عاملی خستگی‌زا است.

کسانی که مرتباً ورزش نمی‌کنند، اگر حداقل هفته‌ای پنج روز به صورت یک روز در میان و روزانه به مدت 30 دقیقه، به فعالیت متوسط بدنی بپردازند، می‌توانند از مزایای تندرستی بهره‌مند گردند. اما ، اشخاص مبتلا به بیماری عروق کرونری قبل از آغاز برنامه تمرینی باید نظر پزشک را جویا شوند.

ورزش و ذخیره قلبی

بنا به تعریف ، ذخیره قلبی عبارت است از نیروی مصرف نشده قلب در حال استراحت ، برای رسانیدن اکسیژن به بافتهای بدن. مکانیزمهای ذخیره قلبی شامل تغییرات در : 1- تعداد ضربان قلب ، 2- حجم انقباضی و انبساطی ، 3- حجم ضربه ای ، 4- جذب اکسیژن توسط بافتهای بدن، می باشد. در یک انسان بالغ جوان ورزشکار در خلال ورزش سنگین، برون ده قلب ممکن است از حالت عادی که 6 لیتر در دقیقه است ، به 25 لیتر در دقیقه یا بیشتر برسد، مصرف اکسیژن از 250 میلی لیتر در دقیقه به 1500 میلی لیتر در دقیقه افزایش یابد، و ضربان قلب ممکن است از حالت عادی که 72 تا در دقیقه است به 180 تا در دقیقه افزایش یابد. افزایش نیاز بدن به اکسیژن، به منظور برآورده کردن نیازهای سوخت و ساز در خلال ورزش با افزایش چشمگیر برون ده قلب ( حجم ضربه ای × تعداد ضربان قلب ) و یا جذب بیشتر اکسیژن توسط بافتها از مویرگها برآورده می شود. در یک انسان بالغ جوان ورزشکار در حال استراحت، خون شریانی حاوی 18 میلی لیتراکسیژن در هر دسی لیتر خون و خون وریدی حاوی 14 میلی لیتراکسیژن در هر دسی لیتر خون می باشد. بنابراین اختلاف اکسیژن شریانی و وریدی در حال استراحت در حدود 4 میلی لیتر اکسیژن در هر دسی لیتر خون می باشد. در خلال ورزش ، افزایش در برون ده قلب حتی اگر به حداکثر مقدار ممکن هم برسد به آن اندازه کافی نیست که بتواند احتیاجات متابولیک بدن را برآورده نماید و مکانیزمی که در اینجا به کمک بدن می آید جذب زیاد اکسیژن توسط بافتها از مویرگها در خلال ورزش است که آنقدر اکسیژن را جذب می کند که اکسیژن وریدی بطور چشمگیری کم شده و اختلاف اکسیژن شریانی و وریدی در حال ورزش به 14 میلی لیتر اکسیژن در هر دسی لیتر خون می رسد.

واکنش قلب و عروق به ورزش


فروش فالور اینستاگرام ارزان  فروش لایک و ویوو  اینستاگرام

راهنمای ایجاد پیج تجاری و شخصی در اینستاگرام

افزایش فروش و برند سازی کسب و کار شما

برای راهنمایی مشاوره و سفارش  با شماره 09214087336 از طریق تلگرام  اقدام کنید

آی دی تلگرام @wwwlonoir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.