دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق

دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق,پاورپوینت, دانلود پرسشنامه ,فصل دوم پایان نامه,کارشناسی ارشد, تحقیق آماده, دانلود طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق

دانلود پاورپوینت و طرح درس روزانه , دانلود نمونه مبانی نظری,پیشینه تحقیق,پاورپوینت, دانلود پرسشنامه ,فصل دوم پایان نامه,کارشناسی ارشد, تحقیق آماده, دانلود طرح توجیهی, مقاله

پرسشنامه بازخوردهای خوردن گارنر و گرفینکل (1979)

پرسشنامه بازخوردهای خوردن گارنر و گرفینکل (19
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل docx
حجم فایل 13 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 4
پرسشنامه بازخوردهای خوردن گارنر و گرفینکل (1979)

فروشنده فایل

کد کاربری 4674

پرسشنامه بازخوردهای خوردن گارنر و گرفینکل (19


روایی:دارد

پایایی:دارد

نمره گذاری وتفسیر : دارد

منبع: دارد

پرسشنامه بازخوردهای خوردن گارنر و گرفینکل (1979) در سطح وسیعی به عنوان یک ابزار غربالگری خودسنجی برای نشانه ها و ویژگی های بیمارگونه خوردن به کار می رود و کارآمدی آن در شناسایی بی اشتهایی روانی

  

 و پراشتهایی روانی، تایید شده است. EAT می تواند به عنوان مناسب ترین ابزار برای ارزیابی میزان "نتیجه" در گروه های بالینی یا ابزار غربالگری در گروه های غیربالینی به کار برده شود (گارنر، آلمستد، بور و گارنفینکل ، 1982). ملونی و همکاران (1988، به نقل از نوبخت، 1377) نشان داد که این ابزار خودسنجی، طیف وسیعی از نشانه های مربوط به نگرش ها و رفتارهای خوردن را ارزیابی می کند و به نظر می رسد بهترین پرسشنامه موجود برای ارزیابی نشانه ها، رفتارها و نگرش های بیمارگونه خوردن می باشد. سه مؤلفه: 1. رژیم لاغری : به اجتناب از غذاهای چاق کننده و اشتغال ذهنی با لاغرتر بودن مربوط میشود. 2. پرخوری و اشتغال ذهنی با غذا : افکار مربوط به غذا و به همان نسبت پراشتهایی را بررسی می کند. 3. کنترل دهانی : کنترل خوردن و فشاری را که فرد از سوی دیگران برای افزایش وزن ادراک میکند , را بررسی می کند. این ابزار شامل عبارت هایی در مورد نگرش های خوردن و رفتارهای خوردن است که در سطح وسیعی برای هم روایی و پایایی ارزیابی شده و فرم 26 آیتمی یا 40 آیتمی هر دو می تواند اجرا شود (گارنر و همکاران، 1982) که در این پژوهش از فرم 26 آیتمی استفاده می شود. هر یک از آیتم های EAT بر اساس مقیاس لیکرت درجه بندی می شود. آزمودنی برای هر پاسخ (همیشه) 3 نمره، (بیشتر اوقات) 2 نمره و (خیلی اوقات) 1 نمره می گیرد و سه گزینه باقیمانده شامل (گاهی اوقات)، (به ندرت) و (هرگز) دارای نمره صفر هستند. بنابراین نمره های EAT-26 می تواند از صفر تا 78 باشد.


همکاری در فروش با پورسانت بالا

کسب درآمد اینترنتی

سایت آگهی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.